Robina Design


Even voorstellen

Bij Robina Design zijn we dol op het bedenken van originele concepten en designs. Sinds 22 mei 2009 ben ik, Robin Jacobs, de trotste eigenaresse van Robina Design: een ontwerpbureau voor branding en marketing. Met Robina Design werken wij voor zeer uiteenlopende bedrijven en opdrachtgevers. De horeca- hospitality- & leisurebranche hebben hierbij een speciaal plekje in mijn hart. Met onze passie en creativiteit creëeren wij concepten die indruk maken! Benieuwd hoe dat eruit ziet? Bekijk dan eens onze projecten.

Onze werkplek

Ons kantoor is gevestigd in het hart van Hulsberg, midden in het mooie Zuid-Limburg. Hier zitten wij bij Libr Workspace, waar het dankzij de andere ondernemers die er werken altijd gezellig is. Een dynamische plek waar allerlei vormen van creativiteit samenkomen! Er is zelfs plek voor onze labrador Gijsje. :) 

Wil jij groeien met je bedrijf?

Ben je ondernemer en wil je groeien? Heb je geen flauw idee waar je moet beginnen? Of wil je jezelf online presenteren en heb je een aantrekkelijke website nodig? Samen gaan we je ideeën op papier zetten om te zorgen voor de juiste strategie! Hoe wij dit doen? Lees hier

Onze krachten

Robina Design werkt samen met partnerbedrijven die hun vak verstaan. Door onze krachten te bundelen kunnen wij jou een totaalpakket aanbieden die met passie en plezier uitgevoerd worden. Zo zijn we er niet alleen voor de ontwikkeling van jouw visuele middelen, maar kunnen we bijvoorbeeld ook zorgen voor aantrekkelijke teksten, prachtige fotografie, een goed vindbare website en professioneel beheer van jouw zakelijke Facebook pagina.

 

 

ONZE PARTNERS

 LEES MEER..